O'zbekistonda bir nechta Rossiya restoranlari ochilishi rejalashtirilgan
O'zbekiston
Rossiyaning bir nechta restoran tarmoqlari MDH mamlakatlarida, shu jumladan O'zbekistonda ham muassasalar ochishni rejalashtirmoqda. Ular orasida "Шоколадница", "Мясо и рыба", "Якитория" va boshqalar bor.
Bir nechta rus restoranlari 2023-2024 yillarda O'zbekiston, Qozog'iston va Ozarbayjon poytaxtlarida birinchi muassasalarni ochishni rejalashtirmoqda. Birinchi bosqichda u yerda bir yoki uchta muassasa paydo bo'ladi, dedi biznes vakillari "Izvestiya"ga.
"Biz hozir Qozog'iston, O'zbekiston, Ozarbayjon va Armanistonda muassasalar ochish ustida ishlayapmiz. Biz allaqachon ijaraga joy beruvchilar bilan bizni qiziqtirgan joylarda muzokaralar olib bormoqdamiz", dedi Tigrus Group xolding egasi (Osteria Mario, Shvili, Zest, Bar BQ brendlari) Henrik Vinter.
"Мясо и рыба" tarmog'i ham MDHning barcha mamlakatlarida punktlarning ochilishini ko'rib chiqmoqda, deya tasdiqladi franchayzing tarmog'i egasi Sergey Mironov. "Шоколадница" ham xuddi shunday rejalarga ega, dedi uning bosh direktori Oleg Podgorniy.
MDHda rivojlanish allaqachon o'z nuqtalariga ega bo'lgan restoranlar tomonidan rejalashtirilgan. Masalan, Якитория Qozog'iston, Tojikiston va Armaniston poytaxtlarida ishlaydi, ammo yangi mintaqalarga kirishni rejalashtirmoqda, dedi kompaniyaning rivojlanish bo'yicha direktori Aleksandr Muratov.
Shu bilan birga, MDH mamlakatlaridagi rus biznesi korxonalarni ochishda hamon xavflarga ega, deydi Restcon konsalting kompaniyasi bosh direktori Elena Perepelitsa. Iste'molchilarning yangi didiga moslashish zarurati, sotib olish qobiliyatining pastligi va boshqalar. Natijada, birinchi punktlarning ochilishi Rossiya Federasiyasidagiga qaraganda 20 foizgacha qimmatroq bo'lishi mumkin, deb hisoblaydi u.
"Biz hozir Qozog'iston, O'zbekiston, Ozarbayjon va Armanistonda muassasalar ochish ustida ishlayapmiz. Biz allaqachon ijaraga joy beruvchilar bilan bizni qiziqtirgan joylarda muzokaralar olib bormoqdamiz", dedi Tigrus Group xolding egasi (Osteria Mario, Shvili, Zest, Bar BQ brendlari) Henrik Vinter.
"Мясо и рыба" tarmog'i ham MDHning barcha mamlakatlarida punktlarning ochilishini ko'rib chiqmoqda, deya tasdiqladi franchayzing tarmog'i egasi Sergey Mironov. "Шоколадница" ham xuddi shunday rejalarga ega, dedi uning bosh direktori Oleg Podgorniy.
MDHda rivojlanish allaqachon o'z nuqtalariga ega bo'lgan restoranlar tomonidan rejalashtirilgan. Masalan, Якитория Qozog'iston, Tojikiston va Armaniston poytaxtlarida ishlaydi, ammo yangi mintaqalarga kirishni rejalashtirmoqda, dedi kompaniyaning rivojlanish bo'yicha direktori Aleksandr Muratov.
Shu bilan birga, MDH mamlakatlaridagi rus biznesi korxonalarni ochishda hamon xavflarga ega, deydi Restcon konsalting kompaniyasi bosh direktori Elena Perepelitsa. Iste'molchilarning yangi didiga moslashish zarurati, sotib olish qobiliyatining pastligi va boshqalar. Natijada, birinchi punktlarning ochilishi Rossiya Federasiyasidagiga qaraganda 20 foizgacha qimmatroq bo'lishi mumkin, deb hisoblaydi u.
Powered by Froala Editor